Remélem tetszik a blogom! Jó olvasást!!

2014. január 2., csütörtök

Szereplők

Szabó Leila:

Egy 20 éves gyönyörű lány. Régen nagyon szerény volt, de mióta elkezdett táncolni, nagyon sokat javult az önbizalma. Stílusa miatt, és szőke haja miatt az összes fiú róla álmodik. Három hónap után a szerelme elhagyja őt, amitől Leila szíve összetörik. Az X-faktor lehet az utolsó esélye. Új barátok, új szerelem, új kezdet. Az RTL székház egy új barát nőt adott neki ajándékként, Szofit. Később az RTL székházban dolgozik koreográfus, és tánc tanárként. Leila egy vicces aranyos lány, aki imád beszélni, de a gyenge pontja, hogy hamar zavarba jön.



Kiss Szofi:
Szofi szintén 20 éves lány. Az RTL székházban dolgozik Stylist ként. Szofi szinte ugyan olyan mint Leila. Örökmozgó, virgonc, bájos.










Patocska Olivér (Oli):
A 21 éves extra vagány hajú szívtiprót az X-faktorba ismerhettük meg. Imád enni, viccelődni, hülye fejeket vágni, hülyülni. Egyszerűen egy bolond ember. A lányok kedvencévé vált. A Bytheway egyik csapat tagja.









Ya ou Feng (Ya ou):
 Mint mindenki tudja, CSAK Oli hívhatja Yajonak. Nekünk marad Ya ou (Jáó). Egy félig kínai, barna hajú 22 éves nagyon jó képű sráccal van dolgunk. Szintén a Bytheway egyik jó hangú embere.











Vavra Bence (Benny):
Benny a csapat legfiatalabb tagja (19), de elbűvölő hanggal. Imád beszélni, és nagyon jó fej. Ő is a Bytheway egyik front embere.











Szikszai Péter (Sziki):
Sziki egy nagyon vicces ember. Igaz, hogy ő a legidősebb (27), de teljesen úgy viselkedik mint egy gyerek. Aranyos, kedves, és imádja a Bytheway-t. Nem is csoda, mert ő is az egyik fontos tagja a csapatnak.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése